Hoe werkt betalen met PayPal?

Kies tijdens het bestelproces voor de betaalmethode PayPal. Klik vervolgens op ‘bestelling plaatsen’. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de website van PayPal. Je kunt hier inloggen en de betaling bevestigen. Op deze wijze reken je je bestelling direct af.

Als de betaling succesvol is, dan ontvang je van ons binnen enkele minuten een bevestiging van je bestelling. Je ontvangt deze bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Wij gaan vervolgens aan de slag. In de meeste gevallen wordt je bestelling dezelfde of volgende werkdag verwerkt en verzonden. Zo kun jij snel aan de slag!

Hoe werkt betalen per overboeking?

Kies tijdens het bestelproces voor de betaalmethode SEPA-overboeking. Klik vervolgens op ‘bestelling plaatsen’. Je ontvangt van ons binnen enkele minuten een e-mail. In deze e-mail vind je de benodigde gegevens om de overboeking te kunnen doen.

Heb jij de overboeking gedaan? Dan ontvang je zodra de betaling door ons is ontvangen, een e-mail met een bevestiging. Je ontvangt deze bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Wij gaan vervolgens aan de slag. In de meeste gevallen wordt je bestelling dezelfde werkdag of volgende werkdag verwerkt en verzonden.

Hoe werkt betalen met Klarna: Achteraf betalen?

Kies tijdens het bestelproces voor de betaalmethode ‘Klarna: Achteraf betalen’. Vul op het scherm de door Klarna gevraagde gegevens in. Bestel je voor het eerst via Klarna? Dan moet je eerst een Klarna account aanmaken. Heb je al eerder besteld via Klarna? Dan kun je eenvoudig inloggen met je e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum.

Keurt Klarna je bestelling goed? Dan ontvang je van ons binnen enkele minuten een bevestiging van je bestelling. Je ontvangt deze bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Wij gaan vervolgens aan de slag. In de meeste gevallen wordt je bestelling dezelfde of volgende werkdag verwerkt en verzonden. Zo kun jij snel aan de slag!

Jij hebt vervolgens tot 14 dagen na verzending van je bestelling de tijd om aan Klarna te betalen. Klarna stuurt jou een e-mail met betaalinstructies. Hierin staat duidelijk uitgelegd op welke wijze je de betaling dient te verrichten. Geen e-mail ontvangen? Raadpleeg dan even je ongewenste items of SPAM box.  

Hoe werkt betalen met iDEAL of creditcard?

Kies tijdens het bestelproces voor de betaalmethode iDEAL of Creditcard. Klik vervolgens op ‘bestelling plaatsen’. Je wordt doorgestuurd naar de betaalomgeving. Volg hier de aangegeven stappen. Op deze wijze reken je je bestelling direct af.

Als de betaling succesvol is, dan ontvang je van ons binnen enkele minuten een bevestiging van je bestelling. Je ontvangt deze bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Wij gaan vervolgens aan de slag. In de meeste gevallen wordt je bestelling dezelfde of volgende werkdag verwerkt en verzonden. Zo kun jij snel aan de slag!

Op welke wijze kan ik mijn bestelling afrekenen?

Je kunt je bestelling bij ons op verschillende manieren afrekenen. Zo kun je direct betalen met iDEAL of creditcard, maar kun je ook achteraf betalen met PayPal of Klarna Betaal Later. In al deze gevallen wordt je bestelling direct verwerkt en verzonden.

Tot slot kun je ook voor je bestelling betalen per overboeking. Als je betaalt per overboeking, dan wordt je bestelling verzonden zodra het bedrag door ons is ontvangen. Het duurt in dit geval dus iets langer voordat jij je bestelling in huis hebt.