Door welke verzendpartner wordt mijn bestelling bezorgd?

Al onze bestellingen worden verzonden met verzendpartner PostNL. Na de eerste scan door PostNL, ontvang je van ons een e-mail met een track & trace code. Hiermee kun je je bestelling volgen. Voor de meeste bestellingen hoef je niet thuis te blijven. Vanwege het formaat passen zij door de brievenbus. Als het pakketpost betreft, dan wordt er in de track & trace duidelijk aangegeven binnen welk tijdsframe je de postbezorger kunt verwachten.

Ik bestel in het weekend. Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bestellingen die op vrijdag na 16:00 of in het weekend zijn geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Je bestelling wordt in dat geval dus op maandag verwerkt. Je kunt je bestelling vervolgens vanaf dinsdag verwachten. Zodra je bestelling is overgedragen aan PostNL ontvang je van ons een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Hoe kan dit?

Onze bestellingen worden door PostNL bezorgd. De meeste bestellingen kunnen vanwege het formaat door de brievenbus. Je hoeft er dan ook niet voor thuis te blijven. PostNL doet er alles aan om je bestelling tijdig te bezorgen. Soms kan het door omstandigheden druk zijn bij PostNL. Het kan dan mogelijk iets langer duren voordat jij je bestelling in huis hebt.

Aandachtspunt: op zondag, maandag en nationale feestdagen wordt er geen brievenbuspost bezorgd. Je kunt je bestelling dan op maandag of de eerstvolgende werkdag verwachten. Pakketpost wordt wel op maandag bezorgd.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 zijn geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat jij je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al kunt verwachten. Bijna al onze producten passen door de brievenbus. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Zodra je bestelling is overgedragen aan PostNL ontvang je van ons een e-mail met een track & trace code. Hiermee kun jij je bestelling volgen.

Aandachtspunt: op zondag, maandag en nationale feestdagen wordt er geen brievenbuspost bezorgd. Je kunt je bestelling dan vanaf dinsdag of de eerstvolgende werkdag in de brievenbus verwachten.

De meeste vaarbewijs pakketten passen niet door de brievenbus. Deze bestellingen worden met de reguliere pakketpost van PostNL bezorgd. Ook hier geldt: voor 16:00 besteld, is in de meeste gevallen de volgende dag in huis. Zodra je bestelling is overgedragen aan PostNL ontvang je van ons een e-mail met track & trace code. Zo kun jij direct zien wanneer de postbezorger bij jou langskomt.

Aandachtspunt: op zondag en nationale feestdagen wordt er geen pakketpost bezorgd. Je kunt je bestelling dan op maandag of de eerstvolgende werkdag verwachten.