Hoeveel vragen krijg je op het CBR auto theorie examen?

Het CBR auto theorie examen bestaat uit verschillende examen onderwerpen. Zo wordt je getoetst op gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. In totaal krijg je 55 vragen over alle examen onderwerpen. Hiervan gaan er 25 vragen over gevaarherkenning, 12 over verkeersregels en 28 over verkeersinzicht. Je krijgt 30 minuten de tijd om alle vragen te beantwoorden. Om te slagen voor je CBR auto theorie examen dien je in elke categorie een bepaald aantal vragen correct te beantwoorden. Hierover lees je hieronder meer!

Aantal vragen over Gevaarherkenning, Verkeersregels en Verkeersinzicht

Gevarenherkenning - remmen gas loslaten niets doen - aantal vragen op CBR auto theorie examen

Bij gevaarherkenning gaat het erom dat je gevaar kunt herkennen en tot de juiste handeling overgaat: remmen, gas loslaten of niets doen. Je krijgt in totaal 25 vragen over dit onderwerp op het CBR auto theorie examen. Voor iedere vraag krijg je 8 seconden de tijd om de vraag te beantwoorden. Het is dus belangrijk dat je tijdig antwoord geeft, want bij een te laat antwoord wordt het direct fout gerekend. Je moet minimaal 13 vragen in deze categorie correct beantwoorden om te kunnen slagen voor je CBR auto theorie examen.

verkeersregels oefenen - aantal vragen op CBR auto theorie examen

Bij het examen onderwerp verkeersregels wordt nagegaan of jij de feiten en regels kunt herkennen en benoemen. Je krijg op het CBR auto theorie examen 12 vragen over dit examen onderwerp. Er is geen tijdslimiet. Je kunt de resterende tijdsduur dus naar eigen wens verdelen over de vragen over verkeersregels (en verkeersinzicht). Op het examen onderdeel verkeersregels moet je minimaal 10 vragen goed beantwoorden om te kunnen slagen voor je CBR auto theorie examen.

Verkeersinzicht oefenen - aantal vragen op CBR auto theorie examen

Het laatste examen onderwerp verkeersinzicht toetst of jij de verkeersregels toe kunt passen in de praktijk en of je daaropvolgend juiste beslissingen in het verkeer kunt nemen. Je krijgt op het CBR auto theorie examen 28 vragen over dit examen onderwerp. Hiervan moet jij er minimaal 25 goed beantwoorden om te kunnen slagen voor je CBR auto theorie examen. Behaal jij op elk examen onderdeel van het CBR auto theorie examen het correcte resultaat? Dan loop jij naar buiten met je theorie certificaat!


Oefenen voor je CBR auto theorie examen

Om te kunnen slagen voor je CBR auto theorie examen, is het belangrijk dat je veel oefent. Wij hebben hier de beste producten voor ontwikkeld. Zo kun je bij ons het auto theorie examen online oefenen. In totaal hebben wij 2500 oefen vragen en 40 unieke auto theorie examens in onze databank staan. Maak een keuze uit 3 uur, 5 uur of 10 uur oefenen. Of ga voor ons product waarmee je 3 maanden onbeperkt kunt oefenen met 2500 oefenvragen en 10 oefenexamens. Slagen voor je CBR auto theorie examen doe je met de online oefen producten van Zorgeloos Studeren!

Kan ik deze oefenexamens op mijn tablet maken?

Jazeker, onze oefenexamens zijn geschikt voor alle devices. Zo kun je oefenen op een tablet, mobiel of computer. Wel is het als je een Apple hebt, belangrijk om gebruik te maken van de App of browser van Google Chrome. Op die manier ben je verzekerd van de meest stabiele weergave. En kun jij zorgeloos oefenen voor je CBR theorie examen!

Kan ik deze oefenexamens op mijn mobiel maken?

Jazeker, je kunt onze online oefenexamens op alle devices maken. Zo kun je onze oefenexamens maken op mobiel, tablet en computer. Als je een Apple gebruikt, dan is het belangrijk om de App of browser Google Chrome te downloaden. Dan ben je verzekerd van de meest stabiele weergave. Zo kun jij zorgeloos studeren voor je CBR theorie examen!

Hoe lang is deze Toegangscode geldig?

De Toegangscode is onbeperkt geldig. Je kunt hem activeren wanneer jij dit wenst. Je kunt iedere Toegangscode uiteraard slechts één keer gebruiken.

Kan ik met deze uren alle oefenexamens maken?

In de meeste gevallen zal dit niet lukken. Je kunt met de uren een aantal oefenexamens maken. Hoeveel is afhankelijk van het aantal uren toegang dat je hebt gekocht, en hoe snel je de oefenexamens maakt. Ook is het onder andere afhankelijk van hoeveel fouten je hebt gemaakt, en hoeveel tijd je dus besteedt aan het doornemen van de resultaten en feedback pagina.

Mocht je uiteindelijk meer willen oefenen, dan kun je eenvoudig uren bij kopen vanuit je Online Oefenaccount op onze website. Deze wijze van opwaarderen wijst voor zich. Je kunt deze uren dan besteden aan het maken van andere oefenexamens. Je kunt bij ons dus zoveel oefenen als je wilt. In onze databank staan meer dan genoeg unieke oefenexamens.

Ik wil misschien meer oefenen. Hoe werkt dit?

Met de Toegangscode die je op onze website koopt, maakt je een Online Oefenaccount aan op onze website. Hier kun je starten met het theorie examen oefenen. Mocht je later toch meer uren willen oefenen, dan kun je de uren eenvoudig opwaarderen vanuit je Online Oefenaccount op onze website. Je kunt dan verder met oefenen in je bestaande account. Dit is wel zo handig!

Moet ik de uren toegang in één keer opmaken?

Nee, je hoeft de uren toegang zeker niet in één keer op te maken. Nadat je de Toegangscode hebt geactiveerd op onze website kun je starten met oefenen. De tijd gaat lopen zodra je bent ingelogd. Wil je de tijd tussentijds pauzeren, en op een later moment verder oefenen? Dan is het belangrijk dat je uitlogt. Zodra je bent uitgelogd stopt de tijd. Je kunt de resterende tijd vervolgens op een later moment verder gebruiken.

Ik ben mijn Toegangscode kwijt. Wat nu?

Je hebt je Toegangscode slechts eenmalig nodig om een Online Oefenaccount aan te maken op onze website. Heb je dit reeds gedaan? Dan kun je via ‘inloggen‘ een nieuw wachtwoord opvragen. Heb je je Toegangscode nog niet geactiveerd? Dan kun je het beste even contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan per e-mail op info@zorgeloos-studeren.nl of via de chatfunctie op onze website. Wij zullen je Toegangscode er dan opnieuw bij zoeken.

Wanneer ontvang ik de Toegangscode?

Je ontvangt de Toegangscode direct na ontvangst van de betaling. Binnen enkele minuten na je bestelling ontvang je van ons een e-mail. In deze e-mail vind je de Toegangscode. Krijg jij geen e-mail? Kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Vind je ook daar geen e-mail? Dan heb je mogelijk een foutief e-mailadres ingegeven. Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan per e-mail op info@zorgeloos-studeren.nl of via de chatfunctie op onze website. We zullen je probleem dan z.s.m. proberen te verhelpen. Let op: kies je voor de betaalmethode ‘overboeking’ dan krijg je de e-mail met de Toegangscode pas nadat je de overboeking hebt verricht, en deze door ons is ontvangen.