Waar kan ik het herroepingsformulier downloaden?

Als je je bestelling wilt retourneren, dan kun je gebruik maken van ons herroepingsformulier. Je kunt dit formulier hier downloaden. Neem ook een kijkje op onze pagina ‘retourneren‘. Je leest hier alles wat je moet weten over het retourneren van je product. Zo weet jij zeker dat je retour aan onze regels voldoet.

Wanneer kan ik de terugbetaling verwachten?

Nadat wij jou bestelling retour hebben ontvangen, controleren wij eerst de staat van het product. Voldoet het product aan onze retourvoorwaarden? Dan gaan wij over tot terugbetaling. Dit doen we binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. De wijze waarop wij dit doen is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Als je met creditcard betaald hebt, dan betalen we je terug op je creditcard.

Ik wil mijn bestelling retourneren. Hoe doe ik dit?

Je kunt je bestelling retourneren door hier het herroepingsformulier te downloaden. Voeg het ingevulde formulier bij de bestelling die je wilt retourneren. Doe het product vervolgens in een goede verzendverpakking. Zo zorg je ervoor dat het product in goede staat bij ons aankomt.

Schrijf het volgende adres op de verzendverpakking:

Zorgeloos Studeren
Tsarenhof 87
2402DR Alphen aan den Rijn

Breng je bestelling vervolgens naar het postkantoor. Je stuurt je bestelling voor eigen rekening en risico retour. Dit betekent dat jij de kosten van de retourzending draagt, en er zorg voordraagt dat het artikel in nieuwstaat bij ons aankomt. Zodra wij het product retour hebben ontvangen, zorgen wij voor de terugbetaling. Zie voor meer informatie de pagina ‘retourneren‘.