Bezorgen & Verzendkosten

We bezorgen je bestelling zo snel mogelijk

We doen onze uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden geplaatst, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Het lukt ons echter niet altijd om dit na te komen. Soms is de besteldruk rond 16:00 hoog waardoor wij de bestellingen niet snel genoeg gereed hebben om aan de postbezorger mee te geven. De levering van je bestelling zal dan een werkdag langer duren.

Bestellingen die op vrijdag na 16:00 of in het weekend worden geplaatst, worden op maandag verwerkt. Je kunt je bestelling dan op dinsdag verwachten. De track & trace van je zending zal het exacte bezorgmoment weergeven. Soms duurt het iets langer. Dit heeft dan te maken met drukte bij de bezorgdiensten. Denk bijv. maar aan Black Friday of de kerstperiode. De bezorgdiensten hebben dan heel veel pakjes te bezorgen.

Verzendkosten

De meeste webshops brengen verzendkosten in rekening tot een bepaald bestelbedrag. Wij hebben er voor gekozen geen kosten in rekening te brengen voor het bezorgen van je bestelling. Je theorie leermiddelen worden dus kosteloos bij je thuisbezorgd!

Via welke pakketdienst bezorgen jullie?

Onze bezorging verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van levering niet garanderen. Soms heeft PostNL het erg druk en zal de levering iets langer duren. Deze informatie zal altijd zichtbaar zijn in de track & trace informatie van PostNL.

Nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen!

Heb je naar aanleiding van onze informatie over het bezorgen nog vragen, dan raden we je aan om onze veelgestelde vragen pagina te raadplegen. Hier vind je de vragen die wij met enige regelmaat binnenkrijgen over onder andere het onderwerp ‘bezorgen’. Wil je meer informatie over het retourneren? Klik dan hier.