Over ons

Bij ons leer je ‘zorgeloos’ voor je theorie examen

Hé jij daar! Leuk dat je onze webshop bezoekt. Je bent duidelijk op zoek naar een product om te leren voor je CBR theorie examen. Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres. Sterker nog je bent hiervoor bij ons aan het beste adres. Wij hebben een groot aantal producten ter voorbereiding op je CBR theorie examen. Er is dus voor eenieder wat wils!

Waar begin je?

Zoek een theorie product dat bij je past. Zo houd je het theorie leren leuk. Uiteindelijk wil je maar één ding en dat is zo snel mogelijk slagen voor je theorie examen. Dus waarom alleen kiezen voor een duf theorieboek, als het ook anders kan? Bij ons kun je terecht voor een groot aantal ondersteunende theorie producten die het leren leuker en makkelijker maken!

De ‘basis’ – Theorie Leren

Theorie leren is nou eenmaal noodzakelijk om je goed voor te kunnen bereiden op het theorie examen. Al onze theorie pakketten bestaan daarom in de basis uit een theorieboek. We hebben voor jou alvast een selectie gemaakt van de beste theorieboeken. Voor auto, motor en bromfiets kun je daarom kiezen uit VekaBest of ons eigen merk (dat in samenwerking met VekaBest tot stand is gekomen). Voor vaarbewijzen kun je daarnaast kiezen uit het theorieboek van Ben Ros of het theorieboek van Vaarbewijs Academy.

Aanvullende Theorie Producten

Daar waar het bij anderen eindigt, begint het bij ons. Na één maand ploeteren heb je het theorieboek waarschijnlijk net uitgelezen. Maar weet je nog wat je gelezen hebt in hoofdstuk 1? Waarschijnlijk niet. Theorie leren vergt een grote inspanning. Daar hebben wij wat op verzonnen. Namelijk dé theorie samenvatting en verkeersborden. Zo herhaal jij eenvoudig en snel alle belangrijke punten, en hoef je het theorieboek niet nogmaals in zijn geheel door te nemen. Zo slaag jij snel en eenvoudig voor je CBR theorie examen!

Online Theorie Oefenen

Oefenen is naast het leren een must om het theorie examen te kunnen behalen. Velen zakken ondanks een goede voorbereiding toch voor het theorie examen. Je vraagt je misschien af: hoe is dit mogelijk? Dat is héél eenvoudig. De theorie feitelijk leren en kennen, of kunnen toepassen is een ander verhaal. Begrijp jij wat je geleerd hebt? Dat is natuurlijk de vraag. Door te oefenen test jij of je de theorie toe kunt passen in de praktijk. Ben jij klaar voor het theorie examen? Probeer het nu gratis met één van onze oefenexamens.


Niet goed, geld terug

Wij staan volledig achter onze theorie producten. Onze kwaliteitseisen zijn zeer hoog. Zo heeft de uitgever van onze auto, motor en bromfiets leer producten maar liefst 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van theorie producten. Daarom durven wij te zeggen: niet goed, geld terug!