Hoeveel vragen krijg je op het CBR auto theorie examen?

Het CBR auto theorie examen bestaat uit verschillende examen onderwerpen. Zo wordt je getoetst op gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. In totaal krijg je 55 vragen over alle examen onderwerpen. Hiervan gaan er 25 vragen over gevaarherkenning, 12 over verkeersregels en 28 over verkeersinzicht. Je krijgt 30 minuten de tijd om alle vragen te beantwoorden. Om te slagen voor je CBR auto theorie examen dien je in elke categorie een bepaald aantal vragen correct te beantwoorden. Hierover lees je hieronder meer!

Aantal vragen over Gevaarherkenning, Verkeersregels en Verkeersinzicht

Gevarenherkenning - remmen gas loslaten niets doen - aantal vragen op CBR auto theorie examen

Bij gevaarherkenning gaat het erom dat je gevaar kunt herkennen en tot de juiste handeling overgaat: remmen, gas loslaten of niets doen. Je krijgt in totaal 25 vragen over dit onderwerp op het CBR auto theorie examen. Voor iedere vraag krijg je 8 seconden de tijd om de vraag te beantwoorden. Het is dus belangrijk dat je tijdig antwoord geeft, want bij een te laat antwoord wordt het direct fout gerekend. Je moet minimaal 13 vragen in deze categorie correct beantwoorden om te kunnen slagen voor je CBR auto theorie examen.

verkeersregels oefenen - aantal vragen op CBR auto theorie examen

Bij het examen onderwerp verkeersregels wordt nagegaan of jij de feiten en regels kunt herkennen en benoemen. Je krijg op het CBR auto theorie examen 12 vragen over dit examen onderwerp. Er is geen tijdslimiet. Je kunt de resterende tijdsduur dus naar eigen wens verdelen over de vragen over verkeersregels (en verkeersinzicht). Op het examen onderdeel verkeersregels moet je minimaal 10 vragen goed beantwoorden om te kunnen slagen voor je CBR auto theorie examen.

Verkeersinzicht oefenen - aantal vragen op CBR auto theorie examen

Het laatste examen onderwerp verkeersinzicht toetst of jij de verkeersregels toe kunt passen in de praktijk en of je daaropvolgend juiste beslissingen in het verkeer kunt nemen. Je krijgt op het CBR auto theorie examen 28 vragen over dit examen onderwerp. Hiervan moet jij er minimaal 25 goed beantwoorden om te kunnen slagen voor je CBR auto theorie examen. Behaal jij op elk examen onderdeel van het CBR auto theorie examen het correcte resultaat? Dan loop jij naar buiten met je theorie certificaat!


Oefenen voor je CBR auto theorie examen

Om te kunnen slagen voor je CBR auto theorie examen, is het belangrijk dat je veel oefent. Wij hebben hier de beste producten voor ontwikkeld. Zo kun je bij ons het auto theorie examen online oefenen. In totaal hebben wij 2500 oefen vragen en 40 unieke auto theorie examens in onze databank staan. Maak een keuze uit 3 uur, 5 uur of 10 uur oefenen. Of ga voor ons product waarmee je 3 maanden onbeperkt kunt oefenen met 2500 oefenvragen en 10 oefenexamens. Slagen voor je CBR auto theorie examen doe je met de online oefen producten van Zorgeloos Studeren!

Wat is het beste auto theorieboek 2022?

Theorieboek Auto 2022

Het auto theorieboek van VekaBest is in 2022 verkozen tot het beste theorieboek door Rijschoolspecialist. Wij hebben dit boek uiteraard in ons assortiment opgenomen. Wil jij dus snel slagen voor je CBR theorie examen? Ga dan voor het beste auto theorieboek van 2022. We hebben dit boek ook als onderdeel in verschillende pakketten opgenomen. We raden je aan om naast het beste auto theorieboek van 2022, ook gebruik te maken van onze superhandige samenvatting en verkeersborden. Zo leer en slaag jij nog makkelijker voor je CBR theorie examen!

Je kunt ook kiezen voor het auto theorieboek van Zorgeloos Studeren. Dit boek is in samenwerking met VekaBest tot stand gekomen. Het betreft een speciale uitgave van het beste auto theorieboek van 2022. De theorieboeken zijn in eenvoudige taal geschreven en bevatten vele afbeeldingen en praktijkvoorbeelden. Om deze reden zijn ze leuk om door te nemen. Uiteraard worden alle CBR examenonderwerpen er uitgebreid in besproken. Denk aan: wegen, bijzondere weggedeelten, gedrag bij kruispunten, snelheid en afstand houden, rijmanoeuvres en meer.

Ben jij dus op zoek naar het beste auto theorieboek van 2022? Zoek dan niet verder, maar maak een keuze uit één van deze twee theorieboeken. Dan zit het met het leren voor je CBR auto theorie examen wel goed. We raden je naast het leren van de examen stof ook zeker aan om te oefenen. Door te oefenen maak je kennis met de wijze van vraagstelling op het echte CBR auto theorie examen, en kun jij eenvoudig en snel je kennis toetsen. Klik hier om onze online oefen producten te bekijken, en ga nog beter voorbereid naar het CBR theorie examen!

Kan ik deze online cursus en oefenexamens ook op mijn mobiel of tablet volgen?

Jazeker, je kunt deze online cursus en oefenexamens op alle devices volgen. Uiteraard past de weergave zich wel aan de grootte van het device aan. Je kunt de online cursus en oefenexamens volgen op mobiel, tablet en computer. Kies het device dat het beste bij jouw wensen aansluit, en start met leren voor je CBR theorie examen!

Kan ik deze oefenexamens op mijn tablet maken?

Jazeker, onze oefenexamens zijn geschikt voor alle devices. Zo kun je oefenen op een tablet, mobiel of computer. Wel is het als je een Apple hebt, belangrijk om gebruik te maken van de App of browser van Google Chrome. Op die manier ben je verzekerd van de meest stabiele weergave. En kun jij zorgeloos oefenen voor je CBR theorie examen!

Kan ik deze oefenexamens op mijn mobiel maken?

Jazeker, je kunt onze online oefenexamens op alle devices maken. Zo kun je onze oefenexamens maken op mobiel, tablet en computer. Als je een Apple gebruikt, dan is het belangrijk om de App of browser Google Chrome te downloaden. Dan ben je verzekerd van de meest stabiele weergave. Zo kun jij zorgeloos studeren voor je CBR theorie examen!

Wanneer ontvang ik mijn pakket?

Als je je bestelling voor 16.00 uur plaatst, dan proberen wij je bestelling dezelfde dag nog te verzenden. In de meeste gevallen lukt dit. Maar soms kan het door omstandigheden een dag langer duren. Bijvoorbeeld als we heel veel zendingen tegelijk binnenkrijgen rond 16.00 uur. Let op: dit geldt voor werkdagen.

Je ontvangt een track & trace e-mail zodra je bestelling de eerste scan heeft gekregen van PostNL. Met deze code kun jij je bestelling volgen, en dus ook zien wanneer je bestelling wordt afgeleverd. Je bestelling wordt bezorgd met pakketpost van PostNL. Je moet dus thuis zijn om je pakket in ontvangst te kunnen nemen.

Is dit product geschikt voor het theorie examen in 2022?

Jazeker! Al onze producten zijn geschikt voor het theorie examen in 2022. Wij verkopen geen verouderd materiaal, maar alleen de nieuwste edities. Zo ben jij er zeker van dat jij de juiste theorie stof bestudeert. En kom je dus niet voor onverwachte verrassingen te staan op het theorie examen.

Wanneer ontvang ik mijn product?

Als je je bestelling voor 16.00 uur plaatst, dan proberen wij je bestelling dezelfde dag nog te verzenden. In de meeste gevallen lukt dit. Maar soms kan het door omstandigheden een dag langer duren. Bijvoorbeeld als we heel veel zendingen tegelijk binnenkrijgen rond 16.00 uur. Let op: dit geldt voor werkdagen.

Je ontvangt een track & trace e-mail zodra je bestelling de eerste scan heeft gekregen van PostNL. Met deze code kun jij je bestelling volgen, en dus ook zien wanneer je bestelling wordt afgeleverd. Voor brievenbuspost hoef je niet thuis te blijven. Je zending wordt in de brievenbus bezorgd.

Hoe lang is deze Toegangscode geldig?

De Toegangscode is onbeperkt geldig. Je kunt hem activeren wanneer jij dit wenst. Je kunt iedere Toegangscode uiteraard slechts één keer gebruiken.

Ik zie dat er meer dan 10 oefenexamens zijn. Kan ik deze ook kopen?

Ja, dat kan. Je start altijd met een Toegangscode voor 10 oefenexamens. Je kunt vervolgens vanuit je Online Oefenaccount op onze website meer oefenexamens bij kopen. Dit bij kopen gaat in aantallen van 10. Voor het auto theorie examen hebben wij bijvoorbeeld 40 oefenexamens. Je kunt er dan dus nog 30 bijkopen. Hoe je dit doet, zie je vanzelf zodra je bent ingelogd in je Online Oefenaccount.