Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 zijn geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat jij je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al kunt verwachten. Bijna al onze producten passen door de brievenbus. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Zodra je bestelling is overgedragen aan PostNL ontvang je van ons een e-mail met een track & trace code. Hiermee kun jij je bestelling volgen.

Aandachtspunt: op zondag, maandag en nationale feestdagen wordt er geen brievenbuspost bezorgd. Je kunt je bestelling dan vanaf dinsdag of de eerstvolgende werkdag in de brievenbus verwachten.

De meeste vaarbewijs pakketten passen niet door de brievenbus. Deze bestellingen worden met de reguliere pakketpost van PostNL bezorgd. Ook hier geldt: voor 16:00 besteld, is in de meeste gevallen de volgende dag in huis. Zodra je bestelling is overgedragen aan PostNL ontvang je van ons een e-mail met track & trace code. Zo kun jij direct zien wanneer de postbezorger bij jou langskomt.

Aandachtspunt: op zondag en nationale feestdagen wordt er geen pakketpost bezorgd. Je kunt je bestelling dan op maandag of de eerstvolgende werkdag verwachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.